Vild med velvære? Så tal badeværelse med os

Renovering af badeværelse og gæstetoilet

Vi holder kvaliteten i top og prisen i bund

Er det blevet tid til renovering af badeværelse? Så tal med os. Hos JO Murer- & Ejendomsservice har vi stor erfaring med at renovere en lang række forskellige typer badeværelser og gæstetoiletter. Vi er også klar til at opfylde dine ønsker.

Vores badeværelser bliver altid tilpasset kundernes personlige stil. Samtidig har vi fokus på at holde kvaliteten i top og prisen i bund. Vi servicerer kunder i blandt andet Hedensted, Horsens, Odder, Juelsminde og omegn.

Dit personlige badeværelse

Har du en drøm om at få et badeværelse, som er specielt tilpasset dine ønsker og behov, kan JO Murer og Ejendomsservice hjælpe dig. Vi klarer alt fra nedtagning af dit gamle badeværelse, til dit nye badeværelse står klar til brug.​

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Vores priser for renovering af badeværelse afhænger af omfanget, men også af dine ønsker til baderumsmøbler, armaturer og fliser. Du kan også have særlige ønsker såsom gulvvarme eller en muret bruseniche i stedet for et nyt bad.

Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i at høre mere. Vi står klar til at rådgive dig og at komme med et uforpligtende tilbud med en god pris.

Stort udvalg af baderumsmøbler, armaturer og fliser

​Vi har stor ekspertise med badeværelser, og vi kan klare alt fra en lille og billig badeværelsesrenovering til at skabe et helt nyt badeværelse.

Vi står med glæde for totalentreprisen, hvor vi ordner alt fra nedtagning til murerarbejde og de øvrige fagentrepriser. Dermed er vi garant for en professionel styring og kvalitetskontrol hele vejen gennem byggeprocessen.

Vi tilpasser naturligvis badeværelset, så det passer præcis til dine ønsker og behov. Vi har et stort udvalg af baderumsmøbler, armaturer og fliser – lige fra mosaikker i friske farver til afdæmpede fliser i granit.​ Vi giver gerne råd og vejledning om de mange muligheder i forbindelse med renovering af badeværelse.

Vi hjælper også gerne, hvis du er uheldig med en skade på et ældre badeværelse, som er velfungerende, og som du er glad for. Vi kan skaffe mange forskellige typer materialer, som vi kan montere på gamle badeværelser, uden det kommer til at stikke uheldigt frem.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi ser altid muligheder og tænker innovativt, og vil altid bestræbe os på at yde mere end, hvad der forventes af os. Du kan med andre ord med fordel lade os være din kommende samarbejdspartner. 

Gratis og uforpligtende

Få svar inden for 24 timer

Professionel rådgivning

Telefon: 27 42 43 24

E-mail: info@jo-horsens.dk

Kontakt os idag

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

JO Murer og Ejendomsservice​ har 12 års erfaring i branchen. Vi elsker vores håndværk og udfører selv den mindste opgave med stolthed og omhu. Vi er effektive, dygtige og omhyggelige, og vi rydder altid op efter os selv, når vi er færdige med en opgave.

Kontakt os

JO Murer og Ejendomsservice

Ove Jensens allé 31D, 8700 Horsens


Telefon: 27 42 43 24

E-mail: info@jo-horsens.dk