Facaderenovering ​- Et Kompetent firma med stor erfaring

Skal din facade have en kærlig hånd?

​Så kan du med fordel få professionel hjælp fra JO Mur​er og Ejendomsservice. Vi er et kompetent firma med mere end 12 års erfaring inden for facaderenovering, hvorfor vi kan varetage opgaver i alle omfang. Vi står primært til rådighed i Horsens, Hedensted, Odder, Juelsminde og omegn.

Hvis din facade er slidt, har huller og utætheder, kan det godt betale sig at få foretaget en facaderenovering. En renovering af facaden pynter ikke bare på husets udseende. Det sikrer også huset mod kulde og fugt. De fleste huse, som får foretaget en renovering af facaden, stiger desuden i værdi.

Vi står altid klar til at foretage facaderenovering hos dig​. Kontakt os på 27 42 43 24 eller info@jo-horsens.dk og få et uforpligtende tilbud!

Hvad koster facaderenovering?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad facaderenovering koster, da det afhænger af flere forskellige elementer. Det kommer blandt andet an på, hvilken form for renovering vi skal udføre, hvor mange m2 der er tale om, og hvilke materialer der skal anvendes. Uanset hvad kan du dog være sikker på, at vores priser altid er så billige som muligt.

Vi tilbyder forskellige former for renovering af facade, og derfor er vi i stand til at pifte enhver bygning op. Vi kan hjælpe med alt fra reparationer og fugearbejde til puds og vandskuring.

Vi er et omhyggeligt og effektivt firma, som altid overholder alle aftaler. Derudover rydder vi altid selv op, når vi er færdige med at løse en opgave.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med facaderenovering? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi garanterer dig en smuk facade, som du kan få glæde af i mange år.

Du kan kontakte os på telefon 27 42 43 24 eller e-mail info@jo-horsens.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi ser altid muligheder og tænker innovativt, og vil altid bestræbe os på at yde mere end, hvad der forventes af os. Du kan med andre ord med fordel lade os være din kommende samarbejdspartner. 

Gratis og uforpligtende

Få svar inden for 24 timer

Professionel rådgivning

Telefon: 27 42 43 24

E-mail: info@jo-horsens.dk

Kontakt os idag

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

JO Murer og Ejendomsservice​ har 12 års erfaring i branchen. Vi elsker vores håndværk og udfører selv den mindste opgave med stolthed og omhu. Vi er effektive, dygtige og omhyggelige, og vi rydder altid op efter os selv, når vi er færdige med en opgave.

Kontakt os

JO Murer og Ejendomsservice

Ove Jensens allé 31D, 8700 Horsens


Telefon: 27 42 43 24

E-mail: info@jo-horsens.dk