flisearbejde - Lige efter dine ønsker

Skal du have lagt fliser? Så kommer vi hos JO Mu​rer og Ejendomsservice gerne og klarer arbejdet for dig. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for flisearbejde, hvorfor vi kan varetage enhver opgave til en god pris. Vi kommer primært hos kunder i Horsens, Hedensted, Odder og Juelsminde, men står naturligvis også til rådighed uden for disse områder.

Selvom det kan se let ud at lægge fliser, så kan det godt betale sig at få professionel hjælp, hvis ikke man har erfaring på området. Vi står klar til at hjælpe dig med mange forskellige former for lægning af fliser, og vi kan klare opgaver både indendørs og udendørs. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Professionelt flisearbejde af høj kvalitet

Alle ansatte i vores team er effektive, dygtige og omhyggelige, hvilket garanterer dig et veludført stykke arbejde hver gang. Vi anvender altid materialer af høj kvalitet, hvorfor du ligeledes er sikret holdbare kvalitetsløsninger.

Vi har mere end 12 års erfaring i branchen, hvor vi har løst mange forskellige opgaver.

Vi kan derfor tilbyde flisearbejde lige efter dine individuelle ønsker og behov.

Uanset om du drømmer om at få lavet en ny indkørsel eller en ny terrasse, så er vi en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Hos os er du garanteret konkurrencedygtige priser hver gang.​

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder?

Skal vi udføre flisearbejde hos dig? Så er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og muligheder. 

Kontakt os på telefon 27 42 43 24 eller e-mail info@jo-horsens.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud og flere informationer til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi ser altid muligheder og tænker innovativt, og vil altid bestræbe os på at yde mere end, hvad der forventes af os. Du kan med andre ord med fordel lade os være din kommende samarbejdspartner. 

Gratis og uforpligtende

Få svar inden for 24 timer

Professionel rådgivning

Telefon: 27 42 43 24

E-mail: info@jo-horsens.dk

Kontakt os idag

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

JO Murer og Ejendomsservice​ har 12 års erfaring i branchen. Vi elsker vores håndværk og udfører selv den mindste opgave med stolthed og omhu. Vi er effektive, dygtige og omhyggelige, og vi rydder altid op efter os selv, når vi er færdige med en opgave.

Kontakt os

JO Murer og Ejendomsservice

Ove Jensens allé 31D, 8700 Horsens


Telefon: 27 42 43 24

E-mail: info@jo-horsens.dk