Om os - JO Murer og Ejendomsservice​

JO M​urer og Ejendomsservice udfører alsidigt murerarbejde, som eksempelvis kunne være tilbygninger, ombygninger, nybygninger, flisearbejde og reparationsarbejder, for private, virksomheder samt institutioner og skoler. Vores kerneværdier er høj kvalitet og god service.

Faguddannede håndværkere

Vores faguddannede medarbejdere besidder en stor håndværksmæssig kunnen, og vi holder os hele tiden ajour med de nyeste udviklinger på området. Vi har også altid en tømrer som står klar til at tage sig af byggeprojekter, udskiftning af vinduer, gummifuger, trægulve, lofter etc.

Kontakt os

Ring til os på 27 42 43 24 og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig og som er mulig i din bolig.​

Vi rådgiver gerne i beslutningsprocessen, der sikrer, at du kommer godt i gang med byggeprojektet. Vi ved, hvad der er værd at vide om tilbygninger, nybyggeri, renovering af murværk og facader og ombygning af badeværelser.

Går du lige nu i byggetanker, og søger et kvalitetsbevidst murerfirma, så kontakt JO Murer og Ejendomsservice for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi ser altid muligheder og tænker innovativt, og vil altid bestræbe os på at yde mere end, hvad der forventes af os. Du kan med andre ord med fordel lade os være din kommende samarbejdspartner. 

Gratis og uforpligtende

Få svar inden for 24 timer

Professionel rådgivning

Telefon: 27 42 43 24

E-mail: info@jo-horsens.dk

Kontakt os idag

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

JO Murer og Ejendomsservice​ har 12 års erfaring i branchen. Vi elsker vores håndværk og udfører selv den mindste opgave med stolthed og omhu. Vi er effektive, dygtige og omhyggelige, og vi rydder altid op efter os selv, når vi er færdige med en opgave.

Kontakt os

JO Murer og Ejendomsservice

Ove Jensens allé 31D, 8700 Horsens


Telefon: 27 42 43 24

E-mail: info@jo-horsens.dk