Renovering til private og erhverv

JO M​urer og Ejendomsservice tilbyder en gennemgribende renovering af facade, hus, ejendom, som både kan sænke din el-regning og minimere fremtidige udgifter til vedligeholdelse. Vi arbejder i og omkring Hedensted, Horsens, Odder og Juelsminde.

Grundigt og solidt arbejde

Vores håndværkere er utrolig dygtige og kompetente, og vi sørger for at levere en renovering i højeste kvalitet. Du kan derfor trygt overlade arbejdet til os. 

Vores mangeårige erfaring har netop gjort os til specialister inden for renovering, og vores indsigt i byggeriet og dets funktion hjælper os til hver gang at levere et resultat, vi er stolte af, og som lever op til dine krav og forventninger.

Kontakt os

Ring til os på 27 42 43 24 og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig og som er mulig i din bolig.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi ser altid muligheder og tænker innovativt, og vil altid bestræbe os på at yde mere end, hvad der forventes af os. Du kan med andre ord med fordel lade os være din kommende samarbejdspartner. 

Gratis og uforpligtende

Få svar inden for 24 timer

Professionel rådgivning

Telefon: 27 42 43 24

E-mail: info@jo-horsens.dk

Kontakt os idag

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

JO Murer og Ejendomsservice​ har 12 års erfaring i branchen. Vi elsker vores håndværk og udfører selv den mindste opgave med stolthed og omhu. Vi er effektive, dygtige og omhyggelige, og vi rydder altid op efter os selv, når vi er færdige med en opgave.

Kontakt os

JO Murer og Ejendomsservice

Ove Jensens allé 31D, 8700 Horsens


Telefon: 27 42 43 24

E-mail: info@jo-horsens.dk