Tilbygninger til bolig

Vi tilbyder alsidigt murerarbejde i forbindelse med til- og ombygning samt renovering.​Skal du have nyt køkken eller badeværelse? Skal tagetagen indrettes eller bygges om?

​Mulighederne er uendelige, men vi kan få dine idéer gjort til virkelighed.

Vi bygger i og omkring Horsens, Hedensted, Odder og Juelsminde.

Det solide håndværk er vort varemærke

Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det. Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Vi giver gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang.​​

Vi tager dig og dine ønsker alvorligt. Dit projekt bliver til vores projekt. Vi løser enhver opgave med samme entusiasme. Vi ved, at det at skulle bygge er et stort og uoverskueligt projekt for de fleste. Derfor tager vi gerne hele opgaven fra jeres skuldre, så I blot skal nyde, at jeres ønske bliver realiseret.

Kontakt os

Ring til os på 27 42 43 24 og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig og som er mulig i din bolig.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi ser altid muligheder og tænker innovativt, og vil altid bestræbe os på at yde mere end, hvad der forventes af os. Du kan med andre ord med fordel lade os være din kommende samarbejdspartner. 

Gratis og uforpligtende

Få svar inden for 24 timer

Professionel rådgivning

Telefon: 27 42 43 24

E-mail: info@jo-horsens.dk

Kontakt os idag

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

JO Murer og Ejendomsservice​ har 12 års erfaring i branchen. Vi elsker vores håndværk og udfører selv den mindste opgave med stolthed og omhu. Vi er effektive, dygtige og omhyggelige, og vi rydder altid op efter os selv, når vi er færdige med en opgave.

Kontakt os

JO Murer og Ejendomsservice

Ove Jensens allé 31D, 8700 Horsens


Telefon: 27 42 43 24

E-mail: info@jo-horsens.dk